Demeyere Industry stekpanna Duraslide Ultra 28 cm, 5-ply

Demeyere Industry stekpanna Duraslide Ultra 28 cm, 5-plyDemeyere Industry stekpanna Duraslide Ultra 28 cm, 5-ply
  • Demeyere Industry stekpanna Duraslide Ultra 28 cm, 5-ply
  • Demeyere Industry stekpanna Duraslide Ultra 28 cm, 5-ply
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
1 899 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Demeyere Industry stekpanna Duraslide Ultra 28 cm, 5-ply

Förenkla ditt vardagsliv med denna funktionella stekpanna från Demeyere. Stekpannan är utrustad med den praktiska non-stick beläggningen Duraslide som låter dig steka i lugn och ro utan att behöva oroa dig för att maten bränner fast. Tack vare den rejäla botten, bestående av rostfritt stål och aluminium varvade runt varandra i 5 lager, sprids värmen jämnt utmed hela pannan. Detta, i kombination med den läckra, industriella designen gör Demeyere Industry Duraslide stekpannan till en självklar kökskamrat.

Stekpannan var specifikt utvecklad för användning på induktionshällar men fungerar självklart på alla andra typer av värmekällor. Stekpannan använder sig av det innovativa säkerhetssystemet Controlinduc®, som begränsar den maximala värmen i pannan till 250 °C och på så vis undviker att stekpannan blir överhettad och bränner maten. Alla stekpannor utrustade med Controlinduc® kan användas på alla typer av värmekällor. 

Den högglansiga Silvinox® ytan förhindrar fingeravtryck och stänk att fastna på kroppen, vilket på så vis hjälper till att minimera diskning efter användning. Låt kreativiteten flöda och bjud gästerna på en härligt spännande rätt direkt ur denna innovativa stekpanna och ta åt dig äran både för serveringen och tillagningen. 


Fungerar på alla värmekällor men är främst framtagen för användning på induktion. 

Garanti: 5 år.

Material: 18/10 Rostfritt Stål, Duraslide beläggning.

Diameter: 28 cm.