Demeyere John Pawson Traktör/Sautepanna utan lock 28 cm 4,8 L

Demeyere John Pawson Traktör/Sautepanna utan lock 28 cm 4,8 L
  • Demeyere John Pawson Traktör/Sautepanna utan lock 28 cm 4,8 L
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
3 499 kr
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Demeyere John Pawson Traktör/Sautepanna utan lock 28 cm 4,8 L

Traktörpanna för dig som vill ha det allra bästa! Demeyere Traktörpanna med lock i John Pawsons serie har en snygg och modern design och är formgiven av arkitekten och designern John Pawson. 
 
Demeyere Traktörpanna John Pawson med lock är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och med en 3,5 mm tjock botten i sju lager. Botten innehåller rent koppar som leder värme ännu bättre än aluminium och därför är botten tunnare än Demeyeres Grytor och Kastruller med aluminiumkärna. Grytorna är utvecklade för att ge en snabb uppkokning och behåller därför så mycket värme som möjligt i botten istället för att värma upp omgivande luft. Dessutom är de behandlade med Silvinox - Demeyeres unika metod för att rena stålet som gör grytorna mycket enkla att rengöra.

John Pawson har utformat byggnader och föremål i mer än tjugofem år och arbetat på fyra kontinenter för ett stort antal klienter. Pawson växte upp i Yorkshire i norra England, med fyra äldre systrar. Som ung flyttade han till Japan där han undervisade engelska och reste runt i landet. Efter fyra år hamnade han i Tokyo där han besökte designern Shiro Kuramatas studio. Detta inspirerade honom till att söka till Arhitecture Association i London.
Oavsett om det rör sig om ett hus, en bro eller en kastrull så är John Pawsons grundläggande utmaning alltid densamma: hur människor, utrymme och föremål kan sättas i harmoni med varandra.
 
Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt stål. Produkterna håller en mycket hög kvalitet och därför lämnar Demeyere en garanti som gäller i 30 år.
 
Kapacitet: 4,8 l.
 
Dia: 20 cm. 
 
Fungerar på alla typer av spishällar.