Classic Ikon

Wüsthofs köksknivar är kvalitet. Beprövad kvalitet dessutom. I århundraden har Wüsthof producerat kvalitetsknivar i sin fabrik i Solingen, Tyskland. Där produceras även deras härliga knivserie Classic Ikon. Den består av riktigt högkvalitativa köksknivar för alla tänkbara utmaningar som kan uppstå vid skärbrädan. Wüsthof har i Classic Ikon skapat en unik uthållighet med hjälp av det specialtempererade stålet. Classic Ikon är knivar som håller sig vassa länge. Längre än vanliga knivar.

Wüsthof Classic Ikon är specialgjorda för en optimal ergonomi. Formen på hela handtaget som tillsammans med bladet utgör en perfekt balans i hela kniven. Skaftet hos Classic Ikon-knivarna är färgade i antingen svart eller creme.

Köp dina köksknivar ur knivserien Classic Ikon hos Bagaren och Kocken. Vi har hela serien som innehåller brödknivar, kockknivar, skalknivar, filéknivar med flera. Vi har bra priser och en riktigt hög service om du beställer dina Classic Ikon-knivar från oss. Högkvalitativa knivar med ergonomi i fokus.  

Classic Ikon