Pro

I ett restaurangkök behövs knivar som verkligen kan klara det tuffa tempot som krävs. I ett restaurangkök används säkert en kniv lika mycket på en dag som vanliga knivar hemma i köket används på en vecka eller en månad. Det ställer en del krav på proffsknivar. Dels måste de vara bekväma att använda. Ergonomin ligger i fokus hos proffsknivar. Proffsknivar måste också kunna hålla skärpan längre utan att bli slöa. Dessutom väger prisbilden in då man ofta behöver många knivar för att utrusta ett helt restaurangkök. En knivserie som verkligen klarar alla kriterier för bra restaurangknivar är Wüsthof Pro.

Wüsthof har i århundraden tillverkat kvalitetsknivar i tyska Solingen och de vet vad de gör. För dig som använder många knivar riktigt mycket, är Wüsthof Pro helt perfekt för.

Pro är Wüsthofs serie för proffskockar, av proffskockar. Knivarnas blad är gjorda av hållbart rostfritt stål för att tåla mycket över lång tid. Skaftet är gjorda i två olika syntetiska material, en hårdare kärna och ett mjukare yttre för skönt grepp. 

Pro