Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med stora tillbehörspaketet - Deluxe

Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med stora tillbehörspaketet - Deluxe
  • Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med stora tillbehörspaketet - Deluxe
Ankarsrum Stora Tillbehörspaketet - Deluxe Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP
Finns i lager
 
7 999 kr (ord rek 9 439 kr)
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Ankarsrum Assistent Original PearlPink AKM 6230 PP med stora tillbehörspaketet - Deluxe

Oerhört praktisk köksassistent med flera kvalitéer och tillbehör!
 
Med denna assistent från Ankarsrum får du dels ovärderlig hjälp när det kommer till bakning och matlagning, men också en otroligt elegant inredningsdetalj till ditt kök. Assistenten drivs av en kraftig motor på 1500 watt som enkelt både förbereder och knådar degar, så att du kan lägga tid på andra roligare saker. Här hittar du även det stora deluxe-paketet som innehåller mängder av praktiska tillbehör som gör din Ankarsrum till något utöver det vanliga!
 
Designen hämtar inspiration från både det klassiska och moderna och kombinerar en härlig pärlrosa färg med förkromade vridknappar i zink och en stålfärgad bunke. Assistenten får ett personligt uttryck och blir en naturlig blickfångare på köksbänken. Den smidiga storleken och designen gör att du kan låta maskinen stå kvar även när den inte används. Låt den bli en del av köket och rummets dekoration! 
 
Deluxe-paketet innehåller bland annat en komplett köttkvarn som maler både kött och fisk med perfektion. Varför inte bjuda över vännerna på hemmagjorda hamburgare eller fiskburgare och imponera med otroliga smaker och kreativitet? Med köttkvarnen kan du dessutom riva och hacka ingredienser till andra rätter, samtidigt som du gör hemmagjord pasta med hjälp av pastaskivorna som enkelt monteras på kvarnen. Här ingår även en citruspress och en blender som båda kommer tillföra det där lilla extra i vardagen!
 
Ankarsrum Assistent Original håller högsta kvalité och kommer garanterat bidra med både hjälp effektivtitet i köksarbetet! 
 
Specifikationer:
- Färg: Pärlrosa. 
- Höjd: 36 cm.
- Bredd: 26,8 cm.
- Djup: 40 cm.
- Vikt: 8,3 kg.
- Effekt: 1500 Watt.
 
Tillbehör:
- Degrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock & degkrok.
- Rostfri skål, 7 liter.
- Dubbelvisp med plastskål på 3,5 liter.  
- Blender i tritanplast, 1,2 liter. 
- Citruspress. 
- Köttkvarnspaket: Köttkvarn, matarbord, matarpropp, 3 st korvhorn (10, 20 & 25 mm), stänkskydd, passertillsats, rivjärn, 4 st pastaskivor, 4 st hålskivor (2,5, 4,5, 6 & 8 mm) & kaksprits.