Magimix Blender

Magimix är ett innovativt franskt företag som bland annat uppfann matberedaren. Med deras kunskap och kompetens inom blandteknik i köket har gjort det svårt för Magimix att inte tillverka en blender. Och innovationen speglar verkligen av sig i Magimix blender.

Med en blender eller mixer i köket kan man enkelt och snabbt göra goda och nyttiga smoothies. Eller så kan man krossa is till en drink. En blender öppnar dörrar i köket. Magimix blender, eller Le Blender som de själva kallar den, har fyra förinställda program som mixar is, smoothies, soppor eller desserter. Magimix blender har också en pulsfunktion och en smart stegring av hastigheten som gör att blandningen i mixern blir mjukare. Dessutom är Magimix blender extra tyst utan att förlora i kraft. Mixerkannan är tillverkad i glas som är köld- och värmeresistant.

Magimix blender är ett bra alternativ om man letar efter en prisvärd blender som kan göra släta smoothies och krossa is. Köp din Magimix blender online hos Bagaren och Kocken till ett bra pris.  

Magimix Blender