Omega Blender

Att ha en blender i sitt kök börjar allt mer bli en självklarhet. Fler och fler startar sin dag med en smoothie. På så vis får man del av det dagliga intaget av vitaminer och nyttigheter. Att dricka en smoothie är ett perfekt sätt blanda nyttigt med gott. Inte minst är det ett underbart sätt att lura i sina barn saker som spenat, rödbetor eller olika sorters frön.

På marknaden finns det ett stort urval av olika blenders. Det som kan vara bra att ha med sig är att man i nio fall av tio får det man betalar för. Det finns en anledning till att vissa blenders eller mixers kostar 10 gånger så mycket som andra. Med billigare blenders kan man blanda enkla smoothies med mjuka, tinade frukter och bär. Det tar längre tid och blendern håller inte lika länge. I andra änden finns det riktigt högkvalitativa blenders som kan mixa i princip vad som helst. Så kallade high speed blenders. Ett bra varumärke som ligger strax under de allra bästa, prestandamässigt och prismässigt är amerikanska Omega.

På Bagaren och Kocken har vi ett gediget sortiment av blenders från Omega. Prisvärda blenders i olika modeller för olika önskemål.