Philips Blender

Köp din mixer/blender från Philips online på Bagaren och Kocken. Vi har billiga och enkla blenders från Philips som skickas snabbt och smidigt direkt efter beställning. Hos oss kan du alltid lita på att du får en oerhört hög service och trygga betalningsvillkor.

Philips är ett av världens största företag, och en jätte i såväl köket som i resten av hemmet. Deras erfarenhet av att tillverka produkter som speglar efterfrågan hos kunder är enorm vilket gör Philips fantastiskt träffsäkra när de tar fram nya produkter. Detsamma gäller Philips utbud av blenders och mixers. De har en stege med mer eller mindre okomplicerade blenders som gör det man kan förvänta sig av dem. Kvaliteten är hög men kanske inte livstidshög alla gånger. Att Philips blenders är så oerhört populära bland hushåll runt om i världen känns som en kvalitetsstämpel så bra som något.

De flesta av deras modeller är utmärkta när man ska blanda sig en nyttig smoothie, mixa en slät soppa eller krossa is till drinken. I vissa av deras modeller tar det längre tid än i andra men Philips har som sagt en stege med mixers med olika prestanda. 

Philips Blender