Välkommen in till vår lagershop i Göteborg

Bor du i Göteborg med omnejd kan du välja att hämta ut din beställning i vår lagershop på Industrivägen 39C i Sävedalen. Lagershopen är öppen helgfria vardagar mellan kl 9-17 och du får direkt ett sms när ordern är klar för upphämtning. Detta fraktalternativ är fraktfritt.

I lagershopen har vi en härlig grillutställning och du är varmt välkommen in för att klämma, känna och ställa frågor om grillarna. Vi har uppställt fullt Webersortiment, utvalda grillar från Big Green Egg och Eva Solo. 

I övrigt är Lagershopen ett fraktalternativ som gäller för lagerförda varor. Skulle din beställda vara finnas på externt lager kommer du meddelas detta via en 'pop up'-ruta när du kommer till kassan på hemsidan.

Det är viktigt att namnet på försändelsen överensstämmer med namnet på mottagarens legitimation. Ska du hämta en försändelse åt någon annan ska både din och mottagarens legitimation visas.

ÖPPETTIDER & KONTAKT

 
Öppettider (Helgfria vardagar):
Måndag: 09.00-17.00
Tisdag: 09.00-17.00
Onsdag: 09.00-17.00
Torsdag: 09.00-17.00
Fredag: 09.00-17.00
 
Hitta Hit:
Klicka här för karta (öppnas i nytt fönster)
Bagaren och Kocken Lagershop
Industrivägen 39C
433 61 Sävedalen
 
Observera! Utöver grillutställningen så är Lagershopen ett utlämningsställe med ett urval säsongsprodukter till salu för direktförsäljning. Vill du titta på övriga produkter i sortimentet och få köphjälp om dessa hänvisar vi dig till vår butik på Ängsvaktaregatan 4 i Göteborg eller till vår kundservice på telefon 031-252222, så hjälper vi dig gärna!