Orrefors Difference Mature 63 cl (65 cl)

Orrefors Difference Mature 63 cl (65 cl)
  • Orrefors Difference Mature 63 cl (65 cl)
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
347 kr (ord rek 499 kr)
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Orrefors Difference Mature 63 cl (65 cl)

Låt det röda vinet andas djupt i Difference Mature med stor och luftig yta. Det mogna röda vinet förbättras över tid och mer komplexa smaker och dofter växer fram. I Mature Difference framträder vinets bouqet och gör den mer tillgänglig.  
 

 
Difference är serien med ett specialformgivet glas för varje dryck. Designen på glasen lyfter dryckens bästa karaktär och tillåter vinets fulla doft och arom att träda fram. I serien finns det glas för röda, vita, söta, mogna, unga, bubbliga, fruktiga och krispiga viner. Detta Primeur-glas passar allra bäst för röda viner.
 
Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbielke. Många av succéserierna har tilldelats fina utmärkelser så som, Intermezzo, Merlot och Difference. Erika har stor kärlek till hantverket och en otrolig kunskap om olika dryckers egenskaper. En anledning till den stora framgången är att Erika ofta väljer att samarbeta med vinexperter under framtagningen av nya serier. Två av hennes nyaste fullträffar är serierna More och Beer. 
 
Designer: Erika Lagerbielke
Serie: Difference 
Höjd: 20,5 cm
Dia: 7,3 cm   
Volym: 47 cl (33cl)