Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön

Smeg Fiat 500 Kylskåp GrönSmeg Fiat 500 Kylskåp GrönSmeg Fiat 500 Kylskåp GrönSmeg Fiat 500 Kylskåp GrönSmeg Fiat 500 Kylskåp Grön
  • Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön
  • Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön
  • Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön
  • Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön
  • Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Smeg Fiat 500 Kylskåp Grön

Två av de mest ikoniska italienska märken, Smeg och Fiat lanserar vad som förmodligen är den mest oväntade produkten, ett litet kylskåp på 100L utformad på framsidan av en Fiat 500, resultatet blir Smeg500!
Ett historiskt samarbete som startade i Italien på femtiotalet är återupplivat och visar förmågan att kombinera industriell kompetens med italiensk kreativitet. SMEG500 drar blickarna till sig och utmärker sig oavsett var den står, varför inte liva upp garaget med en ny "bil" eller kanske vardagsrummet?
Fronten är gjord i plåt och lamporna är original Fiat lampor.
Kylens totala kapacitet är 100 liter och den öppnas och stängs med två skjutbara glasluckor. Termostaten är justerbar och automatisk avfrostning.
Inredningen består av tre flyttbara sektioner och en dedikerad hylla för burkar.
Maxhöjden med huven öppen 80° är 150 cm.
 
Observera att produktionstiden är minst 2 månader från beställning.
 
SMEG500 finns i den italienska flaggans färger, vit, röd och grön.

För att läsa mer om designsamarbetet, klicka här. 
 
 
Vad gör en cool motor under huven på en Fiat 500?
Smeg och Fiat förenar form och funktion för att skapa en extraordinär produkt till Fiat 500:s designkollektion.
Eftersom ett kylskåp är inte bara en elektrisk apparat och en motorhuv är inte bara en bildel.

”Vi är verkligen glada över att vi lanserar den här produkten. Det är resultatet  av flera års arbete och det återuppväcker ett historiskt samarbete mellan Smeg  och Fiat, säger Lapo Elkann, Fiats talesman”
Fiat 500 är en italiensk ikon som från och med nu kan ses i  nya miljöer, t. ex.  i barer och i människors vardagsrum världen över.

Samarbetet härstammar från det designintresse som Fiat alltid haft, inte bara vad det gäller bilar, utan även inom andra områden. Smeg som är känt för sin extensiva teknologi och sin kunskap om design , visade sig vara den perfekta samarbetspartnern att uppnå detta ambitiösa projekt tillsammans med.

De två italienska ambassadörerna möttes redan på 50-talet då Fiat med Smegs ovärderliga hjälp, även tillverkade kylar.
Smeg och Fiat tillsammans med Italia Independent visste hur man skulle anta utmaningen, kommenterar Vittorio Bertazzoni, Smegs CEO. För mig var skapandet av SMEG 500 framför allt en personlig ära.  Jag trodde starkt på detta projekt eftersom det även hedrar min farfar.
När han först startade Smeg efter andra världskriget var ett av hans första samarbeten just att skapa kylskåp tillsammans med Fiat.

Idag överraskar Smeg och med en ny inspirerande design Fiat igen .
Smeg  500, ett kylskåp med funktion, men i en ny skepnad. En blandning för dagens mest exklusiva rum, från en samlares hem till en loungebar för modedrinkar.
 
Energiklass A+  

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke